Hatékony kommunikációs tréning

Letöltés


Minden emberi kapcsolat a kommunikáción alapszik, így ha jó kapcsolatokat szeretnénk, elengedhetetlen a hatékony kommunikáció.

Hogyan kell ezt jól csinálni?

A hatékony kommunikáció amellett, hogy kiváló lehetőséget kínál saját gondolataink átadására és a másik fél megértésére, kapcsolataink megjavítására is alkalmas lehet.

Hogyan lehet hatékonyan kommunikálni?

Kommunikációs tréningeken sokszor tanítjuk a munkahelyi és magánéletben egyaránt hatékonyabb kommunikációra vágyóknak az alábbi pontokat:

Kulcsmomentumok:

 • Racionalitás és egyszerűség – Ha valamit szeretnénk megértetni a másik féllel, tegyük azt a lehető legletisztultabban, legegyszerűbben.
 • Őszinteség és nyíltság – Saját gondolatainkat, érzéseinket, véleményünket fejezzük ki őszintén és bátran.
 • Humor és lelkesedés – Legyünk lelkesek, használjunk sok képet, humort, színeket!
 • Figyelem és meghallgatás – Hallgassunk aktívan a másik fél mélyebb megértése érdekében.
 • Nyitottság és kompromisszum – Legyünk nyitottak, kompromisszum-készek és tisztázzuk le a létrejött megállapodásokat.
 • Nyíltság és motiváció – Ha képesek leszünk másokat nyílt és biztonságos kommunikációra motiválni, az radikális változásokat eredményezhet.

Tananyagegységek:

 • Kommunikációs alapképzéscélja, hogy a résztvevők elsajátítsák a kommunikáció alapvető elveit, képesek legyenek az eredményes kommunikációra…
 • Asszertív kommunikáció – célja, hogy a résztvevők megismerjék a szubmisszivitás, proaktivitás, asszertivitás, agresszió és manipuláció fogalmait… 
 • Tárgyalástechnika – mindazoknak, akiknek a munkájuk részét képezik a megbeszélések, értekezletek vagy tárgyalások…
 • Konfliktuskezelés – célja, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a konfliktusok kialakulásának mechanizmusaival, típusaival, felismerjék a konfliktus helyzeteket és eredményesen kezeljék azokat…
 • Prezentációs alapok – a résztvevők elsajátítják a prezentáció céljának elérését támogató kommunikációs technikákat…
 • Prezentáció és közönségkezelés – a résztvevőket hozzásegíti ahhoz, hogy elkészített prezentációjuk üzenetei “éles” helyzetben, a gyakran kiszámíthatatlanul, az elvárásokkal ellentétesen reagáló hallgatóságnál is célba jussanak…

 Jelentkezési határidő: 2017. március 1.


Ez természetesen nem egy két órás tanfolyam tematikája, hiszen sokkal többről van szó, mint néhány könnyen megtanulható kommunikációs készségről, de 36 órában már el tudja sajátítani, ha trénerünk minden mozzanatára, mondatára odafigyel!

Ha szeretne nyíltan és biztonságosan kommunikálni és hatalmas eredményeket elérni, akkor itt az alkalom! Jelentkezzen!

Legyen Ön akár vezető, vagy lelkes csapattag, de szeme előtt tartja a legfontosabb alapelvet, miszerint a cél másokat nyílt és biztonságos kommunikációra motiválni, az egész szervezet el fog mozdulni egy kedvezőbb pozícióba. Persze nem azonnal, nem buktatók nélkül, de a nyereség hatalmas lehet. Képzelje csak el, menyivel hatékonyabb és produktívabb lenne a szervezete, ha mindenki komfortosan és biztonságban érezné magát benne.

Szeretne Ön is hatékonyan kommunikálni?

Akkor ne habozzon!

Jelentkezzen!


Tréning ára:

119.900 Ft +ÁFA 
(magába foglalja 6 alkalommal (3 pénteken és szombaton) az intenzív képzést és a hallgatók rendelkezésére bocsátott oktatási segédanyagokat)


Jelentkezés:

Kérjük, hogy az alábbi linken található jelentkezési lapot kitöltve, e-mailben szíveskedjen visszaküldeni az info@diamondtopconsult.hu címre!

JELENTKEZÉSI LAP

Ne feledje a jelentkezési határidő: 2017. március 1.Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket
;