Cégünk küldetése

A Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft. vezetőségének elszánt célja és küldetése, hogy a cég, mint regisztrált felnőttképzést folytató intézmény a hazai felnőttoktatás meghatározó képzőjévé váljon.

Ennek szellemében sokoldalú oktatást kíván nyújtani a legmagasabb szinten, szem előtt tartva azt a célt, hogy a felnőttképzési programjában résztvevők a felnőttképzés területén minden hatályos, fontos, és értékes ismeretet elsajátítsanak.

A képzéseink során célunk, hogy olyan kiváló munkaerővel, képzett szakemberekkel lássuk el a munkaerőpiacot, akik mind a köz-, mind a versenyszféra számára értékes munkatárssá tudnak válni.

A szakmai elméleti és gyakorlati oktatás kiemelkedő színvonalú biztosításához, olyan oktatókat alkalmazunk, akik országosan elismerten, az adott téma szaktekintélyei, mindennapi gyakorlott szakértői.

Ezen túlmenően a biztonságos fejlődéshez elengedhetetlennek tartjuk tananyag folyamatos ellenőrzését, fejlesztését és a naprakész gyakorlatorientált képzését.

Cégünk a felnőttoktatásban megvalósított magas színvonalát kívánja a jövőben is képviselni. Stratégiánk fő vonala, hogy ügyfeleink, résztvevőink igényeit a legjobb minőségben elégítsük ki, olyan kompetenciákat közvetítsünk, amelyek elsajátításával a résztvevők magas szinten képesek megfelelni a követelményeknek és a szakmai kihívásoknak.

A tulajdonosi kör elkötelezi magát a minőségi szolgáltatás mellett, meghatározó tényezőnek tekintik a partneri igények megbízható, magas színvonalú kielégítését, és személyes szerepvállalással biztosítja, hogy a cég szolgáltatásai megfeleljenek a minőségügyi elvárásoknak.

Diamond Top Consult

Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket