Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Az oktatók, mindannyian szaktekintélyek, vezető beosztásban dolgozó, magas kvalitású emberek. Évekre visszatekintő szakmai gyakorlattal, tapasztalattal rendelkeznek, az oktatott területet nagyon jól ismerik, így megfelelő biztosítékot jelentenek a minőségi oktatáshoz.

Célunk megfelelni a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak. Ennek előfeltétele az általunk biztosított tevékenységek szabályozott, ellenőrzött és felügyelt végrehajtása.

Minőségpolitikánk alapjának tekintjük, hogy rendszeresen felmérjük ügyfeleink elégedettségét és visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk tevékenységünket.

Az eredményességet jól képzett, elkötelezett munkatársakkal, megfelelő tárgyi és személyi feltételek biztosításával növeljük.

Munkatársainkkal közösen értékeljük a vállalat tevékenységeit, átgondoljuk a küldetését és céljait, valamint az azok eléréséhez vezető utakat. Ebben a munkában legfőbb törekvésünk tevékenységeink folyamatos jobbá tétele, fejlesztése.

A stratégiai tervezés és megvalósítás során feltárjuk erősségeinket, gyenge pontjainkat, az ún. veszélyforrásokat és lehetőségeket a képzéseink minél színvonalasabb lebonyolítása érdekében.

Tevékenységünk minőségbiztosítási rendszerét és a szakmai munka eredményességét folyamatosan mérjük és tökéletesítjük, felelősséget vállalva mind vezetői, mind munkavállalói szinten a rendszer működtetéséért és fejlesztéséért.

A rendszer teljesítményét és a minőségcélok teljesülését évente értékeljük az intézmény vezetőségének bevonásával. A minőségpolitikában és a vezetőségi átvizsgálásban megfogalmazott célok megvalósításához rendelkezésre bocsátjuk a szükséges erőforrásokat. Figyelembe vesszük, és kielégítjük a képzésben résztvevők, a munkáltatók, megrendelők, a munkatársak és az oktatók felnőttképzéssel kapcsolatos igényeit, valamint az elégedettségmérésen és a helyesbítő tevékenységeken keresztül mérjük és beépítjük a képzésben résztvevők véleményét a minőségbiztosítás megvalósításába.

Diamond Top Consult

Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket