Online jelentkezés

A konferencia/tanfolyam címe üres! Kérjük, hogy a jelentkezést a konferencia/tanfolyam adatlapjáról indítsa el az "ONLINE JELENTKEZÉS" gombra kattintva!

Az alábbi űrlap kitöltésével online jelentkezhet a meghirdetett konferenciákra.
A *-gal jelőlt mezők kiöltése kötelező!

Visszaigazolást és díjbekérőt munkanapon 72 órán belül küldünk.

Online jelentkezés konferenciára


Jelentkező adataiPostázási név és cím (amennyiben eltér a fentiektől)Honnan értesült


Állami, közintézmény esetén

Az előlegszámlát és nullás végszámlát konferenciát követő 15 napon belül postán fogjuk megküldeni.

Állami/közintézmény esetén van lehetőség utólagos pénzügyi teljesítésre, kérjen információt a 06 (1) 633-38-38-as telefonszámon!

Megjegyzés: A kitöltött és visszaküldött jelentkezési lap ajánlatunk elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. Jelentkezést követően konferencia napját megelőző munkanap 17:00 óráig van lehetőség résztvevői névváltoztatásra írásban (info@diamondtopconsult.hu), amennyiben a jelentkező nem tud megjelenni.

Lemondási feltételek: A részvételt a konferencia előtti 3. munkanap 17:00 óráig következmények nélkül írásban (info@diamondtopconsult.hu) visszamondhatja, – például csütörtöki konferencia esetén hétfő 17:00 óráig, szerda esetén péntek 17:00 óráig – ezen időponton belül történő visszamondás esetén (konferenciát megelőző 3. és 1. munkanap 17:00 óra között) a díj 50%-át kell kiegyenlíteni. Amennyiben a visszamondás szándékát a konferencia napján jelezte vagy egyáltalán nem jelezte írásban, úgy a konferencia teljes részvételi díját távolmaradás esetén is ki kell egyenlíteni.

Számlázás: A jelentkezés elfogadásáról munkanapon 48 órán belül visszaigazolást és díjbekérőt küldünk a jelentkezési lapon megadott emailcímre, konferenciát követőn pedig előleg és – nullás végszámlát küldünk. Az ellátási költséget (étel-ital-szervízdíj) a számlán külön sorban közvetített szolgáltatásként számlázzuk.

Továbbá felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy az előadó lemondása esetén, valamint érdeklődés hiányában a konferencia elhalasztására a jogot fenntartjuk. Ebben az esetben a jelentkezőket e-mailben értesítjük és a már befizetett részvételi díjat visszafizetjük vagy a következő időpontra amennyiben a jelentkezőnek megfelelő, átregisztráljuk. A jelentkező ezen túlmenően további anyagi igénnyel nem léphet fel.

Diamond Top Consult

Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket