Korábbi előadás Az új Ptk. hatása a társasági és cégjogra

IdőpontVárosHelyszín
2016.11.08., 10:00-13:00
BudapestMargitsziget

Ismerje meg a hatályos szabályozást és az azon alapuló gyakorlati tanácsokat, hogy elkerülhesse a hátrányos, néhol helyrehozhatatlan jogkövetkezményeket!

Előadó:

Dr. Metzinger Péter, ügyvéd, egyetemi adjunktus Corvinus Egyetem

Ajánló:

Jogforrási szinten a társasági jog szabályozása alapvetően változott meg az új Ptk. hatályba lépésével. Ezen formai változással együtt a társasági jogi szabályok normatív tartalmában is jelentős módosulás ment végbe, és a cégjog sem maradt változatlan. Ezen új jogi kontextus természetszerűleg érinti a társaságok mindennapi működését is. Az előadás célja, hogy az új Ptk. hatályba lépése óta a jogi szakmák által gyűjtött tapasztalatokat felhasználva – elméleti és gyakorlati oldalról egyaránt – áttekintse a társasági és cégjog aktuális problémáit, azok megoldási lehetőségeivel együtt.

 

Tematika:

  • A megváltozott társasági- és cégjogi változások áttekintése.
  • Aktuális problémák és megoldási javaslatok megosztása.
  • Elméleti és gyakorlati kérdések, lehetséges válaszokkal.

Szakmai kérdéseiket előzetesen megküldhetik az info@diamondtopconsult.hu e-mail címre.

Regisztráció során résztvevőinknek mappát, előadás anyagot (a rendezvény témájában a helyszínen az előadó által készített, az előadáson kivetített ppt) jegyzetet, tollat biztosítunk.

Részvételi díj: 

  • Teljes ár: 25.900 Ft + ÁFA (27 %) /Fő/ szeminárium
  • Kedvezményes ár: 22.900 Ft + ÁFA (27 %) /Fő/ szeminárium (a konferencia előtt egy héttel történő jelentkezés és a konferencia időpontjáig történő befizetés esetén)
  • Együttes:  20.900 Ft + ÁFA (27 %) /Fő/ szeminárium (egy cégtől 3 főnél több jelentkező esetén)

A részvételi díj magában foglalja:

  • a regisztrációkor átadott mappát, előadás anyagot, jegyzetet, tollat
  • érkezéskor bekészítve: kávét, teát, üdítőt, ásványvizet valamint édes és sós süteményt

Konferenciánk  minden résztvevőjének biztosítjuk az étkezést, nem kell külön igényelni!

Megközelíthetőség:

406_maxiDanubius Thermál Hotel Margitsziget**** Budapest

Autóval, parkolás:  A Margitszigetre autóval csak az Árpád híd irányából lehet lehajtani Pest irányából. A lehajtót követően balra kell kanyarodni (járdasziget megkerülésével a kötelező haladási irány szerint), így a beléptető kapuhoz/sorompóhoz történik az érkezés. A sorompónál található parkoló őrház, mely oldalán van elhelyezve a jegykiadó automata,ahol a gomb megnyomásával ad ki jegyet a rendszer. A sorompón való belépéskor kérem a HOTEL gombot nyomja meg. A sorompó felnyílását követően érkezés a parkolóba – a rendezvény a második épületben (Grand Hotel Margitsziget – második épület jobbra) lesz, így közvetlenül előtte lehet parkolni. A parkolójegyet kérjük hozzák be magukkal a szállodába.

Parkolás: saját költségre, a parkolás díja kedvezményes áron (szállodai recepción történő fizetés esetén) 400 Ft/szgk/óra (a sorompónál történő fizetés esetén 525 Ft/szgk/óra). A parkolási költség a konferencia végén egy összegben fizetendő a recepción, cége részére számla kérhető.

GPS Koordináták: N 47°3247˝ E 19°319˝

Tömegközlekedéssel:  A Margitszigetre a 26-os autóbusz jön le – végállomásai: Árpád híd pesti hídfő vagy a Nyugati pályaudvar. Megálló neve: Szállodák. A buszok megállója a Nagyrét elején van, ahonnan a parkoló irányában a balra eső épület (2 emeletes) a Danubius Grand Hotel, ahol a rendezvény lesz.

A változás jogát fenntartjuk!
Kérdések, vélemények

Diamond Top Consult

Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket