Korábbi előadás Gyakorló közbeszerzőknek (1): Új kihívások az elbírálás során

IdőpontVárosHelyszín
2016.09.13., 10:00-15:00
1138 Budapest, MargitszigetDanubius Thermal Hotel Margitsziget**** Budapest

Előadónk:

dr_kothencz_eva

Dr. Kothencz Éva, közbeszerzési tanácsadó, társasági jogász

A közbeszerzések iránt elkötelezett szakember 1998. óta foglalkozik a területtel. Széles körű jogalkalmazói tapasztalatokkal bír ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt, korábbi közigazgatási pályafutása során részt vett a közbeszerzéseket érintő jogszabályok előkészítésében. 2001 óta tart különböző fórumokon gyakorlatorientált képzéseket, vállalati tréningeket. Több közbeszerzési témájú kiadvány szerkesztésében vett részt, illetve jelentek meg azokban írásai.

Ajánló:

Az új közbeszerzési törvény hatályba lépése óta eltelt időszak rámutatott a jogszabály jogalkalmazók által legérzékenyebbnek ítélt pontjaira. Kétségtelenül, az egyik ilyen fókuszált téma a törvény 69. §-ában foglalt, a bírálat menetére vonatkozó rendelkezések köre. A nyertes ajánlattevő meghatározása, az értékelés a közbeszerzési eljárások egyik döntő mozzanata, közbeszerzés-szakmai szempontból pedig az egyik legösszetettebb feladata.

Képzésünkön ezen fontos területek szabályait járjuk körül, az előírásokkal kapcsolatban felmerülő, a jogszabályban nem rendezett kérdésekre is keressük a választ. Tartson velünk, ha Önt érdeklik a mélyebb összefüggések is, és törekszik a helyes gyakorlatok kialakítására!

Tematika:

Új kihívások az elbírálás során:

 • az elbírálás fő szabályai;
 • az elbírálás szakaszai;
 • az utólagos igazolás egyes kérdései;
 • az elbírálás szempontjai
 • a szakmai értékelés kihívásai;
 • zöld szempontok figyelembe vétele az értékelés során;
 • esettanulmányok

Az alkalmasság egyes kérdései:

 • új szabályok  és jelentőségük a Kbt.-ben és a végrehajtási rendeletekben;
 • a szabályok alkalmazási kérdései
 • arányosság;
 • jogelőd alkalmasságára támaszkodás;
 • jogesetek

Szakmai kérdéseiket előzetesen megküldhetik az info@diamondtopconsult.hu e-mail címre.

Regisztráció során résztvevőinknek mappát, előadás anyagot (a rendezvény témájában a helyszínen az előadó által készített, az előadáson kivetített ppt) jegyzetet, tollat biztosítunk.

Részvételi díj:

 • Teljes ár: 19.500 Ft + ÁFA (27 %) /Fő/ szeminárium
 • Kedvezményes ár: 17.500 Ft + ÁFA (27 %) /Fő/ szeminárium (a konferencia előtt egy héttel történő jelentkezés és a konferencia időpontjáig történő befizetés esetén)
 • Együttes:  16.500 Ft + ÁFA (27 %) /Fő/ szeminárium (egy cégtől 3 főnél több jelentkező esetén)
 • 5 előadás ára: 82 500 Ft + 27 % áfa / Fő/ 5 szeminárium (ebben az esetben nem vehető igénybe a törzskártya által biztosított kedvezmény)
 • 5 előadás ára egy cégtől 3 főnél több jelentkező esetén 79 500 Ft + 27 % áfa / Fő/ (ebben az esetben nem vehető igénybe a törzskártya által biztosított kedvezmény)

A részvételi díj magában foglalja:

 • a regisztrációkor átadott mappát, előadás anyagot, jegyzetet, tollat
 • érkezéskor bekészítve: kávét, teát, üdítőt, ásványvizet valamint édes és sós süteményt
 • délben bekészítve: kávét, teát, üdítőt, ásványvizet, háromféle szendvics ebédet (sajtos, sonkás, szalámis), salátát és gyümölcstálat

Konferenciánk  minden résztvevőjének biztosítjuk az étkezést, nem kell külön igényelni!

Megközelíthetőség:

406_maxiAutóval, parkolás:  A Margitszigetre autóval csak az Árpád híd irányából lehet lehajtani Pest irányából. A lehajtót követően balra kell kanyarodni (járdasziget megkerülésével a kötelező haladási irány szerint), így a beléptető kapuhoz/sorompóhoz történik az érkezés. A sorompónál található parkoló őrház, mely oldalán van elhelyezve a jegykiadó automata,ahol a gomb megnyomásával ad ki jegyet a rendszer. A sorompón való belépéskor kérem a HOTEL gombot nyomja meg. A sorompó felnyílását követően érkezés a parkolóba – a rendezvény a második épületben (Grand Hotel Margitsziget – második épület jobbra) lesz, így közvetlenül előtte lehet parkolni. A parkolójegyet kérjük hozzák be magukkal a szállodába.

Parkolás: saját költségre, a parkolás díja kedvezményes áron (szállodai recepción történő fizetés esetén) 400 Ft/szgk/óra (a sorompónál történő fizetés esetén 525 Ft/szgk/óra). A parkolási költség a konferencia végén egy összegben fizetendő a recepción, cége részére számla kérhető.

GPS Koordináták: N 47°3247˝ E 19°319˝

Tömegközlekedéssel:  A Margitszigetre a 26-os autóbusz jön le – végállomásai: Árpád híd pesti hídfő vagy a Nyugati pályaudvar. Megálló neve: Szállodák. A buszok megállója a Nagyrét elején van, ahonnan a parkoló irányában a balra eső épület (2 emeletes) a Danubius Grand Hotel, ahol a rendezvény lesz.

A változás jogát fenntartjuk!

 

 

 

 
Kérdések, vélemények

Diamond Top Consult

Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket