Korábbi előadás Legújabb értékesítési trendek – az Üzleti Életben

IdőpontVárosHelyszín
2016.07.01., 10:00 - 13:00
BudapestDanubius Thermál Hotel Margitsziget**** Budapest, Margitsziget

Előadónk

 

Galamb András – Közgazdász végzettségű. Több, neves cégnél szerzett értékesítési tapasztalatokat (Generali Providencia, DOOR Training Hungary Kft). 2002-től foglalkozik értékesítési oktatással.

Néhány kiemelt ügyfele: Invitel Távközlési Zrt., MVM Net, Telequest, Fiat Magyarország, GLS, Media Markt, Johnson Controls – Varta, Beppler, OTP Pénztárszolgáltató, Medtronic, Interosport (Nike partner), Vodafone Magyarország.

 

 

 

Ajánló

 

Manapság egyre inkább azt vesszük észre magán- és üzletemberként egyaránt, hogy egyre többen keresnek meg bennünket azzal a céllal, hogy vásároljuk meg a terméküket, szolgáltatásukat. Ma mindenki elad, de ki fog vásárolni?!

Érdekes módon ma minden termék és szolgáltatás személyre szabott, egyedi, és rendkívül kedvezményes áron juthatunk hozzá.

Valóban ismerjük az ügyfeleinket?

Valóban tudjuk, hogy milyen igények, elvárások vannak a “személy” mögött?

Miről is szólhat ez az interaktív előadás?

A  “személyre szabás” művészetéről!

01 (4)

Információkat cserélünk a különböző iparágakra jellemző mai értékesítési tapasztalatokról, nehézségekről és kilépési pontokról. Taglaljuk a  személyes prekoncepciókat, és mögötte rejlő ok-okozati összefüggéseket. Megosztom a közönségemmel a vállalati tréningjeim során összegyűjtött értékesítési fejlesztésekre vonatkozó tapasztalataimat. Értékesítési trénerként gyakorlatias megoldási alternatívákat mutatok be, amivel ma, 2016-ban “sikeres szabásokat” hajthatunk végre.

És ha már interaktív az előadás, akkor játszunk is néhány helyzetgyakorlattal, modellel, majd eljátszok néhány ügyféltípust is annak érdekében, hogy ne csak hallgassuk az előadást, hanem értékes, gyakorlatias ötletekkel is gazdagodjunk.

Kiknek szól az előadás?

 • Akik bármilyen módon kapcsolódnak az értékesítéshez
 • Akiknek akár napi szinten kihívást jelent a saját termékük vagy szolgáltatásuk értékesítése
 • Akiknek fontos, hogy hatékony iránymutatást adjanak maguknak és a munkatársaiknak az értékesítési folyamatok útvesztőiben

01 (9)

 

 

 

 

 

 

Témakörök

 

 • Aktuális trendek, irányok, tapasztalatok egy tréner szemével
 • Kiszolgálunk vagy értékesítünk?
 • Konzultatív módszertan iparág-független köntösben
 • Az ügyfelek fejével
 • Vállalati döntési folyamatok
 • Szereplők és döntési szempontok
 • Ellenállások, kifogások
 • Tukmálás vagy meggyőzés?
 • Összegzés: „KVIZ” – Konzultatív kommunikációs struktúra

Részvételi díj

 

 • Teljes ár: 18.900 Ft+ 27 % áfa / fő/ előadás
 • Kedvezményes ár: 17.900 Ft + 27 % áfa / fő / előadás (egy héttel korábbi  jelentkezés és konferencia időpontjáig történő befizetés esetén)
 • Együttes (egy cégtől) 3 fő vagy annál több jelentkező esetén: 16.900 Ft + 27 % áfa / fő / előadás

A részvételi díj tartalmazza:

 • regisztrációkor átadott: mappa, előadás anyag, jegyzet, toll
 • reggel bekészítve: kávé, tea, üdítő, ásványvíz, édes – sós sütemény

 

Megközelíthetőség

 

Danubius Grand Hotel Margitsziget**** Budapest

406_maxi

 

1. Autóval, parkolás: A Margitszigetre autóval csak az Árpád híd irányából lehet lehajtani Pest irányából. A lehajtót követően balra kell kanyarodni (járdasziget megkerülésével a kötelező haladási irány szerint), így a beléptető kapuhoz/sorompóhoz történik az érkezés.
A sorompónál található parkoló őrház, mely oldalán van elhelyezve a jegykiadó automata, ahol a gomb megnyomásával ad ki jegyet a rendszer. A sorompón való belépéskor kérem a HOTEL gombot nyomja meg. A sorompó felnyílását követően érkezés a parkolóba – a rendezvény a második épületben (Grand Hotel Margitsziget – második épület jobbra) lesz, így közvetlenül előtte lehet parkolni. A parkolójegyet kérjük hozzák be magukkal a szállodába.

Parkolás: saját költségre, a parkolás díja kedvezményes áron (szállodai recepción történő fizetés esetén) 400.-Ft/szgk/óra (a sorompónál történő fizetés esetén 525.-Ft/szgk/óra) A parkolási költség a konferencia végén egy összegben fizetendő a recepción, cége részére számla kérhető)

GPS Koordináták: N 47°3247˝ E 19°319˝

2. Tömegközlekedéssel: A Margitszigetre a 26-os autóbusz jön le – végállomásai: Árpád híd pesti hídfő vagy a Nyugati pályaudvar. Megálló neve: Szállodák.
A buszok megállója a Nagyrét elején van, ahonnan a parkoló irányában a balra eső épület (2 emeletes) a Danubius Grand Hotel, ahol a rendezvény lesz.

A változás jogát fenntartjuk!


Diamond Top Consult

Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket