Újra közbeszerzési konferencia-sorozatot indítunk!

2018. augusztus 24. | Nincs hozzászólási lehetőség

Közbeszerzési konferenciasorozat

5+1 alkalom!

Kedves Közbeszerző!

 

Nagy sikerű közbeszerzési konferenciasorozatunk 2018-ban is folytatódik.

Konferencia-sorozatunkat a közbeszerzést érintő változások, aktualitások és a tapasztalatok jegyében hirdetjük meg.

2018-ban a közbeszerzők életében a legjelentősebb pont az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) kötelező alkalmazása volt (2018. április 15-től). Néhány hónap telt el a kötelező használat óta, így gyakorlott előadóink is, mint, ahogy Önök, rendelkeznek tapasztalatokkal – legyen az jó, illetve rossz.

Célunk, hogy szakértőink által megismerjék az eddigi tapasztalatokat, tanácsokat kapjanak ahhoz, hogy a jövőben sikeres közbeszerzési eljárásokban vegyenek részt.

Emellett konferenciáinkon olyan témaköröket érintünk, melyek fontosak a közbeszerzés folyamatában. Így a bírálat, a szerződések, -és nem utolsó sorban – az ellenőrzések, illetve az ezekkel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatok is.

Az előadásokon lehetőség nyílik a résztvevők részéről az előadóval történő kötetlen szakmai konzultációra, a felmerülő kérdések közös megvitatására is!

A konferenciasorozat 5+1 konferenciából áll, tehát, ha jelentkezik mind az 5 konferenciára, meghívjuk Önt a 6. térítésmentes, konferenciánkra.

Bővebb információ: http://diamondtopconsult.hu/konferencia/kozbeszerzesi-konferenciasorozat-51-2018/
Kérdések, vélemények

Diamond Top Consult

Cégünk minőségpolitikája

Diamond Top Consult Üzletviteli Tanácsadó és Szolgáltató Kft., mint felnőttképzési intézmény a képzéseiben résztvevők számára nyújt piacképes, naprakész tudásanyagot, tapasztalt oktatók közreműködésével.

Ismerjen meg minket